KAYSERİ / KOCASİNAN - ŞEHİT MEHMET KÖKKAYA ORTAOKULU

Mrt

LGS sınavı öncesi 8. sınıf öğrencilerimizle okul tanıtım gezisi düzenlendi.

Mrt

Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı şiir dinletisi okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Türkçe öğretmenimiz Mehmet FIRAT ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimizle iftar programı düzenlendi. Programda emeği geçen başta Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretmenimiz Rabia KÖROĞLU olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Deyimler ve Atasözleri Etkinliği" yapıldı.

Şbt

Eyl

Okulumuz Müdür Vekili Hayri Özsaraç'ın 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Konuşmasını yaptı. Eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haz

LGS öncesi 8.Sınıf öğrencilerimizle sınav kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla  "Dilek Balonu Uçurma" etkinliği yaptık. Öğrencilerimiz balonların ucuna idealindeki okul isimlerini yazıp balonlarını gökyüzüne gönderdiler. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında "Kaleli Yakan Top" alanında okulumuz 5A sınıfı öğrencileri Kocasinan İlçe 4. olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayşenur Güldane'ye ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

8.sınıf öğrencilerimize LGS öncesi başarılı okullara gezi düzenlendi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı okulumuzda yapıldı. emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile yapılan iftar yemeğinde emeği geçen Rehberlik Öğretmenimiz Rabia Köroğlu'na ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.